Astăzi, 30 aprilie sau surprize

Ziua de azi începe cu careul dintre Luna în Săgetător şi Neptun din Pești, un aspect tensionat care ne face să nu vedem adevărata realitate. Emoțiile şi sentimentele sunt alterate de imaginație, şi de aceea putem experimenta stări ciudate de disconfort. Totuși, aspectele negative pot fi transformate în ceva lucrativ atâta vreme cât învățăm mai multe despre propriile dorințe şi nevoi. Trebuie să ne eliberăm de tensiunea emoțională pe care o resimțim, şi putem face asta apelând la terapeuți, consilieri, chiar maseuri sau de ce nu sport. Trebuie să facem eforturi acum să fim mai organizați şi să-i lăsăm şi pe alții să intervină în problemele noastre, să înțelegem că toți avem nevoie de ghidare şi consiliere câteodată.

După prânz, Luna îl va aspecta Jupiter în Săgetător, urmând ca seara, pe la 18:30 să intre în Capricorn. Aspectul de sextil ne va întări atitudinea optimistă în faţa vieții, ne întărește voința şi puterea de expansiune. Azi ne vom simți mai voioși şi mai dornici de a gusta din plăcerile vieții, suntem mai binevoitori. Chiar dacă vor apărea probleme, nu ne vom simți copleșiți de ele şi vom încerca să le rezolvăm cât mai rapid şi cât mai bine, găsind soluții cât mai inteligente şi mai ingenioase.

Luna în Capricorn, aflată în Exil, ne aduce o atmosfera formală, mai multă strictețe şi disciplină. Nu este un moment bun pentru a ne baza pe receptivitatea emoțională a oamenilor, mai ales ca Saturn este in propriul său domiciliu, intensificând calitățile saturniene: responsabilitatea, ambiția, organizarea, siguranța de sine.

Aspectul vip al zilei este conjuncția Soare-Uranus în Taur. Uranus aduce un caracter de imprevizibilitate, generând surprize şi răsturnări de situații. Așadar, urmează o perioadă de aproximativ două săptămâni, până pe 11 mai în care nu vom putea sta liniștiți, în care ceva ne va împinge de la spate pentru a realiza schimbările atât de necesare pentru o viață trăită în mai multă libertate.

File:Electric stove coil with glass ceramic cooktop.jpg
Sursa: https://commons.wikimedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: