Astăzi, 22 aprilie sau organizarea resurselor

Ziua începe cu opoziția dintre Lună şi Jupiter, ceea ce ne poate face mai optimiști, mai generoși sau mai deschiși pentru a ne afișa sentimentele în mod liber. Dar, într-un mediu mai auster, această atitudine poate fi percepută ca o slăbiciune, așa că atenție mare, cui şi ce spuneți.

Apoi, la prânz, avem sextilul dintre Lună din Leu şi Marte din Gemeni, la ultimul grad al zodiilor, semn că pasiunile noastre arzătoare se armonizează cu sentimentele noastre, făcându-ne mai expresivi şi mai dornici de acțiune.

Acesta a fost ultimul aspect pe care Luna îl realizează înainte de a intra în Fecioară, iar spre seară, Luna va realiza trigonul cu Soarele din Taur.

Elementul pământ ne cere mai mult spirit practic, mai multă organizare. Este de preferat să rămânem cu picioarele pe pământ şi să adunăm materialele necesare pentru studiu. Acum este momentul în care reușim să punem ordine între hârtii, ordine între lucruri şi ordine în viața noastră. Chiar dacă totul poate să rămână doar la nivel de intenție, fără să se transforme în acțiune, este foarte important ca astăzi să începem să organizăm resursele de care avem nevoie.

St Michael's Mount II5302 x 2982.jpg
Sursa: https://commons.wikimedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: