Astăzi, 21 aprilie sau cum să ne lăsăm conduși de val

Azi-noapte, Luna în zodia arzătoare a Leului a realizat careul cu Uranus, urmat îndeaproape de trigonul cu Chiron. Avem nevoie azi, mai mult ca oricând, să ne regăsim încrederea în noi, în Univers şi în tot ceea ce ne înconjoară, chiar şi în oamenii din jurul nostru, totul este să păstrăm o atitudine pozitivă în faţa vieții, şi vindecarea poate avea loc.

Începem să înțelegem din ce în ce în mai mult modurile în care, mediul precum şi oamenii care ne înconjoară, ne afectează starea de bine, atât în sens pozitiv, cât şi negativ. Dar, în același timp ne dăm seama cum şi noi la rândul nostru, prin emoțiile şi sentimentele pe care le transmitem, putem influenţa mediul şi oamenii din jurul nostru.

Dimineața ne aduce opoziția Lunii la Saturn din Vărsător, semn că există unele obligații, responsabilități cărora suntem nevoiți să le facem față, fie că e vorba persoane cu autoritate asupra noastră, fie de șefi, părinți, instituții ale statului etc. cert e că avem de închis anumite datorii sau obligații, fapt ce necesită o anumită disciplină şi organizare.

La scurt timp, Luna va realiza sextilul cu Nodul Nord – emoțiile ne pun în contact cu scopul nostru în viață, pentru că știm să folosim cel mai bine calitățile înnăscute, simbolizate de Nodul Sud. Chiar şi mediul înconjurător, ne poate oferi informații prețioase despre misiunea noastră în viață. Totul e să fim atenți.

Nu vă mirați dacă zilele acestea veți primi un ajutor neașteptat sau se întâmplă ceva şi lucrurile nu mai rămân atât de apăsătoare ca înainte. Reușim să vedem viața cu alți ochi, mai optimiști şi reușim să rezolvăm tot ceea ce ne-am propus. Să ne lăsăm conduși de val şi să păstrăm un echilibru între gânduri şi emoții.

File:Large breaking wave.jpg
Sursa: https://commons.wikimedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: