Astăzi, 20 aprilie sau insistențe

Azi-noapte, Luna a realizat opoziția cu Pluton, zeul Întunericului colorându-ne visele cu o tentă de roșu închis, culoarea lui Pluton. Putem conștientiza (aspectul de opoziție), putem afla cum să intrăm în contact cu aspecte subtile ale vieții, pentru a ne recunoaște puterea interioară (Pluton).

Apoi, dimineața la ora 9:10 Luna va intra în zodia Leului, de unde ne face mai demonstrativi cu sentimentele, pe care le afișăm în mod deschis. Aceste zile sunt momente prielnice pentru a face ceea ce ne place, ceea ce ne inspiră, să creăm, să ne exprimăm sinele, să ne simțim centrul Universului.

Imediat, după ingres, Luna va realiza cuadratura cu Soarele, proaspăt intrat în Taur, marcând primul pătrar, o perioadă mai stresantă, când ambiția ne este stârnită şi dorim să realizăm cât mai multe. Mai degrabă, să facem ceea ce este necesar şi folositor, atât pentru noi, cât şi pentru ceilalți.

La scurt timp, Luna va realiza şi cuadratura cu Mercur din Taur – putem primi mesaje codificate, dar pe care să nu le putem înțelege.

Iar spre seară, Luna va face careu cu Venus în Leu –  de aici putem să ne dăm seama că partea emoțională va fi cea care ne va ridica la fileu o problemă, căreia i-am putea găsi rapid soluție, atâta timp cât rămânem practici în gândire, ancorați în realitate (Venus in Taur).

File:Tree branches and roots.jpg
Sursa: https://commons.wikimedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: