Astăzi, 19 aprilie sau împământare

Ziua de azi ne aduce doua ingresuri importante. Mesagerul zeilor, Mercur intră pe tărâmul Taurului la prânz, urmat de Soare, târziu în noapte.

Gândirea noastră este mai practică, mai conservatoare, mai lipsită de impulsul de a schimba ceva, mai dornică de stabilitate şi bunăstare, liniștită şi armonioasa în relații – Venus este şi ea în Taur.

Chiar dacă zodia Taurului îi aduce lui Mercur, mai mult calm şi liniște interioară, o dispoziție plăcută, gusturi rafinate, fiind guvernată de Venus, conjuncția realizată cu Uranus, poate destabiliza planurile financiare (Taur) şi partea practică a vieții.

Trebuie să învățăm că în această lume partea financiară nu este întotdeauna cea mai importantă şi mai mult decât atât, trebuie să învățăm să descoperim partea interioară a vieții. Într-un univers ca al nostru, în care credem că materia există înaintea mintii, este foarte ușor să te pierzi în tumultul de zi cu zi, să devii din ce în ce mai izolat de cei dragi. Dar avem nevoie tocmai de această criză personală de izolare pentru a ajunge să înțelegem că ceea ce ne imaginăm cu puterea mintii are o valoare mult mai mare decât toți banii din lume, să învățăm că suntem aici pentru a ne descoperi talentele, talente pe care apoi să le folosim pentru a aduce fericirea în jurul nostru, servindu-i pe ceilalți. Să învățăm că înainte de toate a existat cuvântul (gândul), să învățăm să trăim într-un univers în care materia este doar efectul gândurilor noastre, şi atunci vom ști să ne bucurăm de fiecare moment al vieții noastre. Până atunci ne chinuim într-un tumult relațional sau într-o izolare interioară continuă care ne frământă şi ne amăgește. Așadar, să profitam de această zi şi să încercăm să ne deslușim gândurile pentru a cunoaște cu adevărat viața.

File:Agriculture Soil Image-.jpg
Sursa: https://commons.wikimedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *