Astăzi, 16 aprilie sau să avem încredere în viitor

Ziua începe cu trigonul Lunii din Gemeni cu Saturn din Vărsător, aspect ce ne vorbește despre toleranţă şi controlul impulsurilor. Ne putem baza pe propriile instincte pentru a lua decizii importante.

Apoi, Luna are întâlnirea lunară cu Nodul Nord în Gemeni şi ne întreabă care ar fi acel lucru care ne-ar putea aduce o îmbunătățire semnificativă în viața noastră.

După-amiază, avem cuadratura bianuală între îndrăznețul Soare în Berbec şi Pluton în Capricorn, care este activă azi şi mâine. Aspectul poate indica lupte de putere, vrem să fim mai mult in control. Soarele fiind vitalitatea şi viața, iar Pluton, fiind regele lumii de dincolo, cele două arhetipuri sunt în contradicție, şi pot duce la obsesii legate de tot felul de frici – frica de moarte, frica de respingere… Un astfel de comportament poate conduce pe de o parte, la adicții, dar în același timp ne poate transforma complet, prin înfruntarea celor mai mari frici.

Seara, pentru a calma puțin spiritele, Universul ne oferă trigonul dintre Marte şi Jupiter, ceea ce ne creşte doza de încredere şi energie. Atitudinea pozitivă ne aduce succes şi atitudini competitive sănătoase. Norocul vine de unde ne așteptăm mai puțin deoarece credem în intențiile bune şi mai ales, avem gânduri bune.

Așadar, să avem încredere în viitor pentru a-l crea așa cum ni-l dorim.

File:Future-cities-best-76.jpg - Wikimedia Commons
Sursa: https://commons.wikimedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: