Astăzi, 15 aprilie sau activitate mentală

Trigonul Lunii cu Pluton de azi-noapte probabil că ne-a transformat visele în unele lucide, simțind visul ca şi cum acesta ar fi real. Dar nu ne face bine să ne gândim doar la vise şi să uităm să trăim. Așa că universul vine să ne aducă aminte de acest lucru odată cu intrarea Lunii în Gemeni.

Luna în Gemeni, care ne poate face să ne consumăm energia cu diverse lucruri şi informații fără importanţă, ne poate împiedica în a obține rezultate tangibile. Cel mai bun lucru pe care îl putem face, este să acordăm atenția cuvenită activităților de zi cu zi şi să nu entuziasmăm prea tare de orice ne atrage atenția.

Cu toate acestea, Luna în Gemeni ne aduce mai multă sociabilitate şi veselie. Luna în Gemeni guvernată de Mercur in Berbec ne face mai activi, mai curioși, mai dornici de studiu, dar într-un sens foarte inovator şi îndrăzneț.

Sociabilitatea, veselia și spiritul de înțelepciune se regăsesc în noi și există un interes pentru toate tipurile de informații. Luna în Gemeni favorizează studiul, întâlnirile şi tot ceea ce ne atrage din punct de vedere intelectual.

Azi, Luna va realiza aspect de sextil cu Jupiter în Balanță.

Aceste aspect ne poate indica faptul că există o cunoaștere dobândită ce ne poate ajuta să evoluăm, să descoperim o viață mai armonioasă, una care să se bazeze pe principii sociale şi morale, chiar dacă credem că este imposibil, ținând cont de conjunctura socială pe care o trăim cu toții.

Așadar, înainte de a exista în lumea fizică, orice lucru se creează mai întâi mental…să începem…!

File:Brain anatomy medical head skull digital 3 d x ray xray psychedelic 3720x2631.jpg
Sursa: https://commons.wikimedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: