Astăzi, 14 aprilie sau soluționări

În prima parte a zilei nu avem aspecte exacte între planete. În schimb, începând cu după-amiaza aceasta avem parte de mai multe mișcări pe cer. Totul începe cu Luna in Taur în sextil cu Neptun din Pești. Prin aspectul benefic de sextil, vom reuși să găsim resursele interioare necesare pentru a înțelege mai bine ce reprezintă cu adevărat iubirea, iubirea care ne conectează pe toți într-un alt plan, care comunică cu lumea noastră materială. Această legătură este acum intensificată, putând înțelege mai ușor iubirea lui Dumnezeu.

Apoi, Venus intră în Taur, începând cu seara aceasta, unde va rămâne până pe 9 mai. Venus este una dintre cele mai importante planete dintr-o hartă astrologică, dar şi una dintre cele mai importante şi vechi figuri mitologice. Legenda spune că s-ar fi născut din apele învolburate ale mării atunci când Cronos (Saturn) a tăiat organul genital al tatălui sau, Uranus, iar acesta a căzut în apa mării, născându-se Afrodita Urania sau Venus. Se crede că ar exista două Afrodita, una născută din Uranus şi una născută din Zeus, dar adevărul este probabil, undeva la mijloc, așa cum e cu toate adevărurile.

Venus în Taur este într-un semn de domiciliu, Venus fiind foarte puternică acum, ne ajută să ieșim din situații limită, din situații, pe care le credeam fără soluții.

Aproape de miezul nopții, Luna va realiza cuadratura cu Jupiter în Vărsător, ceea ce înseamnă că ar trebui să fim mai atenți la excese de tot felul, la aroganță şi standardele pe care le avem în relații.

File:Botticelli Venus.jpg
Sandro Botticelli – „Nașterea lui Venus” (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *