Astăzi, 11 aprilie sau exprimarea sentimentelor

Ziua începe cu conjuncția Lunii cu Mercur în semnul inovativ al Berbecului. Suntem dornici să ne exprimăm sentimentele şi opiniile, suntem mai sociabili şi prietenoși. Deși nu este momentul să luăm încă decizii, ne putem descărca sufletele de multe probleme. Același lucru ni-l prezintă şi sextilul Lunii cu Saturn, care ne invită să împărtășim cu cei apropriați chestiuni mai serioase, pentru a ne curăţa de greutatea emoțională şi psihologică.

La scurt timp, Luna va face sextilul cu Nodul Nord. Nodurile Lunii sunt un punct de legătură între trecut și viitor, așa că aspectul indică un potențial pentru creștere emoțională, precum şi pentru creativitate.

Tot azi, şi Mercur va activa axa nodurilor lunare, semn că suntem mai sociabili şi mai activi, devenind mai deschiși şi coerenți în exprimare.  

Apoi, târziu în noapte, avem din nou un sextil, de data aceasta între Soare şi Marte. Există o dorință impetuoasa de a începe proiecte, de a lua acțiune şi de a face lucrurile să se întâmple. Avem la dispoziție energie mentală şi fizică la dispoziție pentru a ne duce la îndeplinire toate activitățile pe care ni le dorim.

Plutchik-wheel.svg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: