Astăzi, 10 aprilie sau planificare

Ziua a început cu un sextil al Lunii cu Pluton, zeul bogăției interioare. Când Pluton este activat, capacitatea noastră de a ne transforma şi de a ne reînnoi este la cele mai înalte cote. Acest aspect este ultimul pe care Luna îl va face înainte de a intra în Berbec, semn că este momentul să ne reinventăm, să ne scuturăm de balastul iernii şi să renaștem noi ființe libere şi creative.

Cu Luna în Berbec de la 8 dimineața, ziua capătă noi valenţe de inițiere, inspirație, îndrăzneală şi spontaneitate. Suntem nerăbdători să începem ceva nou, să ne desprindem de povara trecutului şi să începem o nouă etapa de viață. Luna este încă în scădere, așa că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să planificăm şi să lăsăm execuția pentru mai târziu, când Luna va fi în creștere.

Apoi, spre seară avem două aspecte armonioase între planetele personale şi cele sociale. Pe de o parte, avem sextilul dintre Mercur şi Saturn, şi apoi, tot sextil, de această dată între Venus şi Jupiter.

Aspectele sunt exacte azi, deci având cea mai mare influenţă, şi vor fi active pentru cel puțin două zile, timp în care putem să ne concentrăm mai bine pe taskurile de realizat, ne putem organiza timpul şi  programa activitățile pe care ni le dorim în viața noastră. Condițiile sociale ne sunt benefice, generozitatea şi prietenia sunt la ele acasă, totul este cât se poate de primitor.

Așadar, o zi în care să ne facem ordine în idei, gânduri şi lucruri pentru a ne elibera şi a prevedea acele lucruri pe care ni le dorim a fi îndeplinite.

File:Wiki Education Foundation February 2015 planning sprint 03.jpg
Wiki Education Foundation, 2015 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: