Astăzi, 12 aprilie, Luna Nouă în Berbec sau impetuozitate

Ziua de azi ne aduce Luna Nouă în jurul orelor 05:30. Este o Lună Nouă în zodia Berbecului, a noilor începuturi ce se manifestă printr-o creștere a activității, a impetuozității, a eforturilor și a acțiunii energetice. Această lună favorizează ocupațiile care necesită curaj, hotărâre, rapiditate şi inițiativă, dar şi orice lucru care necesită răbdare şi diplomație este probabil să nu fie atât de important acum.

Sextilul Lunii cu Marte aduce un vulcan de emoții, fiind poate cel mai ușor de stăpânit aspect între Marte şi Lună. Dorințele, acțiunile noastre (Marte) se sincronizează cel puțin bine cu sentimentele (Luna).

Totuși, sunt necesare câteva măsuri de precauție în orice acțiune întreprinsă azi deoarece Pluton este activat: odată, prin careul cu Venus şi apoi, prin careul cu Luna, Venus şi Luna fiind în conjuncție. A venit momentul să ne dăm seama că iubirea nu trebuie să fie un lucru dureros, că nu avem de ce să ne speriem de adevărata iubire, care știi că este lângă tine tot timpul, orice s-a întâmpla, la fel ca şi un înger păzitor, care nu te lasă niciodată la greu.

Este cazul să ne împrospătăm concepțiile legate de iubire – cei singuri să se gândească cam cum ar trebui să arate noua iubire, iar cei care au deja o relație, cam ce ar trebui să schimbe pentru ca lucrurile să meargă mai bine.

Ni se cere să iubim altfel, să socializăm altfel, să ne gândim mai mult că fiecare dintre noi influențează lumea din jurul lui, pentru ca apoi, să influențeze întreg Universul.

Sextilul Lunii cu Jupiter ne aduce o notă de optimism, de veselie, suntem mai deschiși, mai glumeți şi mai joviali. Deci, avem mai multă energie pozitivă la dispoziție, iar atâta timp cât ne tratăm semenii așa cum ne-ar place şi nouă să fim tratați, nu ar trebui să întâlnim nici un fel de probleme.

Spre seară, Luna va intra în semnul de pământ şi fix al Taurului. Luna în Taur ne face mai practici, mai ancorați în realitatea imediată, ne aduce experiențe care să ne încânte toate cele cinci simțuri. Avem mai mult curaj pentru a ne bucura de tot ceea ce perioada ne poate oferi, pentru a începe proiecte noi şi de ce nu, pentru a ne entuziasma de viață, pur şi simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: