Astăzi, 9 aprilie sau teoria haosului

Luna în semnul eteric al Peștilor începe ziua cu un careu cu axa nodurilor lunare, semn că este cazul să facem anumite ajustări pentru a ne repune pe drumul nostru. Nu este cazul să începem activități noi când Luna face careu cu axa nodurilor lunare.

După-amiază, Luna va forma un careu cu Marte din Gemeni ceea ce ne provoacă să avem un spirit de luptător, să ne îndeplinim dorințele indiferent de consecințe. Furia poate apărea sub formă de iritare sau crize emoționale. Este cazul să fim conștienți atunci când aceste stări apar, pentru a nu deveni impulsivi si nesăbuiți, punându-ne în faţa pericolului.

Conjuncția Lunii cu Neptun subliniază careul dintre Marte şi Neptun. Suntem invitați să luăm o pauză, să ne relaxăm, nu ne ajută cu nimic să ne irosim energia. Lumea în jurul nostru poate deveni haotică, confuză dacă vom insista să obținem ceva concret. Timpul este prielnic pentru muzică si artă, pentru compasiune şi altruism, pentru meditație. Este momentul să visăm cu ochii deschiși. Analizând acest aspect mi-a venit în minte teoria haosului, care spune că există o ordine ascunsă, implicită în orice evoluție aparent haotică a oricărui sistem complex – microcosmosul este alcătuit după chipul şi înfățișarea macrocosmosului şi ambele împărtășesc aceeași structură. Marte şi Neptun ne spun că realitatea este un tot unic, fără întreruperi şi aflat în perpetuă mișcare, astfel încât toate sunt legate, interconectate într-un flux dinamic permanent, în mod holografic, adică fiecare parte din acest flux conține într-un fel fluxul întreg.

Așadar, o zi complexă pe care am face bine să nu o pierdem cu activități împrăștiate şi să o folosim pentru a ne imagina o lume mai bună.

Lorenz system r28 s10 b2-6666.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *