Astăzi, 1 aprilie sau atingerea țintei

Ziua începe cu aspectul de sextil dintre Luna în Scorpion şi Pluton în Capricorn. Emoții intense pot interveni în această dimineață, pentru a fi înțelese şi depășite. Este ultimul aspect pe care Luna îl face înainte de a intra în Săgetător la orele 8 dimineața. Cu Luna în Săgetător, semnul lui Jupiter, avem la dispoziție mai multe opțiuni, avem mai mult liber-arbitru de a face ceea ce ne place.

Suntem activi, aventuroși şi neliniștiți, ne place să stăm mai mult afară, sub cerul liber, şi să avem diferite activități fizice. Săgetătorul este semnul optimismului şi al cunoștințelor înalte, așa că acest semn al exploratorului ne invită să descoperim noi modalități de a deveni versiunea cea mai bună a noastră. Ne dorim mai multă libertate şi expresivitate pentru a ne bucura de tot ceea ce viața vrea să ne ofere.

Luna în Săgetător, într-un semn de foc şi mutabil, accentuează pasiunea, idealurile şi partea creativă a vieții, dar în același timp, creează nevoia de schimbare şi de varietate. Săgetătorul ne vorbește de îmblânzirea laturii noastre animalice, simbolizat fiind printr-un centaur, jumătate om, jumătate cal, de un conflict între minte şi trup.

Așadar, o zi în care să ne concentrăm şi controlăm energia, precum arcașul își atinge ținta, pentru a găsi calea potrivită pentru o anumită situație sau împrejurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: