Astăzi, 10 martie sau carusel

Ziua a început cu careul Lunii cu Uranus şi cu conjuncția cu Saturn, ceea ce subliniază careul dintre Saturn, planeta limitelor şi Uranus, planeta eliberării de orice limite. În timp ce lui Saturn îi place să construiască şi să păstreze, lui Uranus îi place să distrugă şi să preschimbe. Acest aspect este reprezentativ pentru conflictul dintre vechi si nou, dintre tradiție şi revoluție. Pentru a face faţă acestei energii tensionate, soluția este să ne lăsăm purtați de val, să ne abandonăm clipei.  Cu cât ne vom crampona de vechile structuri din viața noastră, cu atât ne va fi mai greu de a accepta autenticitatea uraniană mult dorită şi vom intra într-un carusel, din care cu greu ne vom putea opri.

Trigonul Lunii cu Nodul Nord de la orele prânzului ne poate aduce în cale întâlniri satisfăcătoare, acorduri şi parteneriate demne de luat în considerare.

Seara, Luna realizează conjuncția cu Jupiter aducându-ne abundenţă, încredere, jovialitate şi gândire pozitivă pentru a încheia ziua într-o notă de optimism.

File:San Francisco Carousel at Pier 39.jpg
Miladferrari – Caruselul din San Francisco (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: