Astăzi, 11 martie sau fără limite

Ziua de azi ne aduce conjuncția Soarelui cu Neptun în Pești, o conjuncție subtilă şi visătoare, care ne face mai imaginativi, mai emoționali şi inspirați. Suntem mai receptivi la impresii, suntem intuitivi şi apreciem frumosul în toate formele sale. în același timp, suntem mult mai sensibili la mediu, așa că atenție cu cine vă întovărășiți zilele acestea, mai ales că lui Neptun îi place munca pentru comunitate, pentru grupuri. Este o zi perfectă pentru a viziona un film, pentru a studia subiecte oculte, precum astrologia sau științele spirituale. Avem şi o conjuncție între Lună şi Mercur, ceea ce ne va ajuta să gândim mai rațional şi mai limpede.

Spre seară, Luna va intra şi ea în Pești, de unde se va pregăti pentru Luna Nouă. Luna în Pești, alături de Neptun în Pești, trezește în noi emoții puternice, în special, legate de cei nevoiași şi neajutorați. Ce primim azi este ca răsplată a unor fapte mai vechi, şi ne aduce aminte, că de fiecare dată când primim este pentru că există cineva care oferă.

Nici bine intrată în zodia Peștilor, Luna va primi un careu din partea lui Marte în Gemeni. Emoțiile noastre sunt în contradicție cu acțiunile noastre şi atunci ne vom simți confuzi fără să știm încotro să ne îndreptam. În special, bărbații vor resimți mai puternic această frustrare, pe care vor încerca să o ignore, jucând rolul de macho fără să-i intereseze prea mult partea de comunicare şi negându-şi partea sensibilă asociată sentimentelor şi emoțiilor.

File:The human power has no limits.jpg
Antoine Wiertz – „Puterea umană nu are limite”
(Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: