Astăzi, 14 februarie sau cât de boemi suntem?

Dis-de-dimineață, am avut aspectul exact de sextil dintre Marte în Taur şi Neptun în Pești. Aspectul este activ până pe 18 februarie şi ne invită să ne urmărim sentimentele şi ceea ce simțim, să intrăm în contact cu latura noastră spirituală. Perioada este benefică pentru vacanțe, pentru ieșiri în natură, pentru un stil de viață boem. De asemenea, este un timp al întrajutorării aproapelui, al ieșirii din zona de confort pentru a-i susține şi proteja pe cei de lângă noi. Meditația, mai degrabă decât activitatea este mai favorizată.

După aceea, tot în această dimineață, Luna a realizat şi ea sextilul cu Pluton din Capricorn, ceea ce ne face mai interesați de tot ceea ce este misterios şi ascuns, încercând să găsim adevăratul scop al vieții.

Imediat după apusul Soarelui, Luna va intra în Berbec când emoțiile caută să se exprime într-un mod creativ, ardent şi entuziast. Cea mai bună metodă de a trata aceste sentimente sălbatice care ne pot vizita acum este să fim direcți, hotărați şi spontani.

Seara, după orele 20:00 Venus va realiza aspecte armonioase cu axa nodurilor lunare, un aspect foarte potrivit pentru ziua de azi, ziua îndrăgostiților. Sentimentele de uniune, de apreciere a celorlalți sunt foarte active acum, ne dorim înțelegere şi promovarea legăturilor de prietenie şi dragoste.  

File:La Boheme Act II set.jpg
Adolf Hohenstein – „O stradă în Paris”, 1893 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: