Astăzi, 30 iulie sau sentimente mixte

Dacă în primele ore ale dimineții, Luna face o semicuadratură cu Saturn, ceea ce ne face mai puțin comunicativi, mai îngrijorați, mai critici – spre amiază, Luna va realiza un frumos trigon cu Marte din Berbec, ceea ce va evidenția curajul, deciziile potrivite, munca bine-făcută şi reacțiile pozitive.

Tot azi, este evidențiat şi sextilul dintre Jupiter din Capricorn şi Neptun în Pești, prin aspectele pozitive pe care Mercur le face cu cele două planete. Acest tranzit a fost activ şi în perioada 31 ianuarie – 8 martie şi începând cu 27 iulie va fi activ până în 31 octombrie, deci evenimente petrecute la începutul anului pot apărea din nou. Așadar, prin comunicare, prin întâlnirile zilnice (Mercur) putem găsi noi metode creative, intuitive de a ne reconecta la natură, de a descoperi pacea interioară şi relaxarea. Meditația, muzica, arta, dansul, fotografia, tot ce ține de spiritualitate se disting acum din multitudinea de activități pe care le putem face. Prin urmare, până pe 31 octombrie vom găsi momente bune pentru a profita la maxim de oportunități și de a explora latura mai artistică și spirituală a vieții.

Spre seară, Luna va face cuadratura cu Neptun, ceea ce amplifică natura artistică, dar aduce şi multe mesaje confuze, sentimente mixte. Așadar, o zi cu multe sentimente mixte, dar atâta vreme cât ne concentrăm pe partea spirituală a vieții, vom regăsi pacea interioară mult dorită.

Simon Vouet – Sfânta Cecilia, 1625-1627 (Sursa: Google Art Project)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: