Astăzi, 28 iulie sau circumstanțe ciudate ce ne pot aduce oportunități…

Ziua de azi începe cu aspectul de opoziție între Luna din Scorpion şi Uranus în Taur, semn că ne putem aștepta la mici tensiuni şi schimbări bruște de planuri. Din dorința de a ne simți liberi, putem lua unele decizii greșite. Putem avea şi alte dificultăți în întâlnirile noastre zilnice, dat fiind că Luna realizează aspecte minore tensionate cu axa nodurilor lunare. Așa că recomandarea este să nu obstrucționăm cu nimic fluxul evenimentelor, să nu încercăm să ne impunem cu forța părerea, deoarece suntem într-o fază de lipsă a clarității, exista factori necunoscuți, care ne împiedică să gândim corect, într-un cuvânt suntem mai impresionabili datorită aspectului tensionat dintre Soare şi Neptun.

Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să fim sinceri cu noi înșine – Luna formează o piramida de apă cu Mercur în Rac şi Neptun în Pești. Putem să ne descoperim acum, mult mai ușor, inclinațiile artistice sau creativitatea. Tot Luna va realiza aspecte armonioase cu planetele din Capricorn, azi cu Jupiter şi Pluton, semn că avem mai mult optimism, o mai mare încredere în forțele şi în puterea proprie.

Dacă în prima parte a zilei, Luna va fi inconjunctă cu Marte din Berbec, spre seară va realiza același aspect cu Venus din Gemeni şi va accentua simbolistica sextilului dintre Marte şi Venus, care deşi este separant totuși el continuă să lucreze. Sextilul dintre Venus şi Marte este unul dintre cele mai bune tranzituri pentru începerea unui nou proiect, pentru îndeplinirea dorințelor, aduce apariția de noi oportunități, o abilitate mărită pentru relaționare, în general, un aspect extrem de pozitiv, care va fi activ până pe 7 august, când Venus va părăsi semnul Gemenilor.

Așadar, o zi în care să ne așteptăm la circumstanțe ciudate în care să putem afla modalități de îndeplinire a propriilor dorințe. O zi minunată să avem!

Evelyn De Morgan – „Speranța în închisoarea disperării”, 1887 (Sursa: https://commons.wikimedia.org/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: