Azi, 27 iulie sau puterea emoțiilor…

Ziua începe cu intrarea Lunii pe tărâmul misterios şi pasional al Scorpionului. Luna nu se simte prea confortabil în această porțiune a zodiacului din cauza intensității şi luptei permanente atât de caracteristice acestui semn guvernat de Marte – se spune că Luna este în cădere în Scorpion. Se înțelege că în zilele cât Luna este în Scorpion, adică până pe 29 iulie, emoțiile noastre pot fi mai puternice, instinctuale, perseverența se regăsește la cote ridicate, dar şi armonia şi confortul sunt mai greu de atins.

Puterea acestui semn stă în capacitatea sa de a descoperi lucruri secrete sau ascunse, așa că să nu ne fie cu mirare, daca vom constata o accentuare a teoriilor conspiraționiste zilele acestea. Tot azi, avem şi primul pătrar, semn că trecem printr-o perioadă mai dificilă deoarece din dorința de a realiza foarte multe, ne supraevaluăm abilitățile şi nu ținem cont de sfaturile primite. Această dificultate este întărită şi de cuadratura lui Mercur din Rac cu Marte din Berbec, semn că putem avea de-a face cu reacții impulsive, conflicte şi discuții în contradictoriu. De asemenea, să acordăm mai multă atenție mecanismelor de toate felurile, care acum se pot strica.

Suntem salvați de sextilul dintre Jupiter în Capricorn şi Neptun în Pești, semn că în interiorul nostru ne simțim mai împăcați cu tot ceea ce vine înspre noi, că putem avea clipe de pace şi armonie în tot acest haos exterior. Este momentul să explorăm partea mai spirituală a vieții, pentru a putea recunoaște oportunitățile care vin acum înspre noi. Spre seară, Venus în Gemeni va perfecta cuadratura cu Neptun în Pești, semn că putem ajunge ușor cu capul în nori şi să pierdem din vedere aspecte importante. Așadar, o zi mixtă, cu multe evenimente, în care sa fim atenți la ceea ce ne transmit propriile emoții şi să încercăm să ne păstrăm cât mai mult claritatea minții.

Vincent Van Gogh – „Noapte înstelată”, 1889 (Sursa:https://commons.wikimedia.org/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: