Astăzi, 26 aprilie sau purificare

Odată cu cuadratura dintre Lună, pe ultimele grade din Balanță şi Pluton, zeul întunericului se așterne calea spre vindecare. Există aici nevoia de purificare, de eliberare de emoții şi de prea plinul sufletului. Orice ar fi, este necesar să ne eliberăm de controlul emoțiilor, să le purificăm şi să începem procesul de vindecare.

Trigonul dintre Lună şi Jupiter este ultimul aspect pe care Luna îl va realiza înainte de a intra în Scorpion. Este o zi în care îndrăzneala şi curajul vor fi răsplătite, iar forța va fi alături de cei care caută să-şi descopere individualitatea şi filosofia despre viață.

Când Luna e în Scorpion, nu mai există tonuri de gri, totul în viață e fie alb, fie negru, iar tendința spre exagerări e destul de puternică. Așa cum scorpionul ajunge să se târască prin cele mai întunecate locuri, așa şi vulturul atinge cel mai înalt văzduh. Ambele reprezintă zodia Scorpionului. Depinde de noi cum vom reacționa la evenimente.

Seara, Luna va face trigon cu Marte, proaspăt intrat în zodia Racului. Acest trigon pe semne de apă ne va aduce mai multe emoții, va fi o seara perfectă pentru a ne încărca sufletele (Luna) cu energie (Marte).

Sursa: https://en.wikipedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *