Astăzi, 24 aprilie sau de ce există mai mult decât un singur viitor

Ziua a început cu opoziția dintre Luna în Fecioară şi Neptun în Pești, ceea ce evidențiază natura senzitivă a zilei, fiind posibil să avem unele revelații, niște momente de introspecție cu adevărat magice, Neptun e strâns legat şi de magie.

Dimineața, Mercur, planeta care reprezintă capacitatea noastră de a gândi şi de a comunica, va realiza conjuncția cu Uranus, la gradul 11 din Taur. Poate că acum, mai mult decât niciodată, considerăm că avem nevoie de o ocupație creativă, care să ne elibereze de rutina zilnică, sau de oameni speciali, care să ne ajute să descoperim noi planuri ale existenței. Pentru cine dorește să studieze astrologia, acesta este un moment foarte prielnic, deoarece Uranus, printre altele, se ocupă şi de astrologie. Dar Uranus guvernează şi electronica, tehnica şi invențiile, deci, pentru cei dintre voi, care sunt mai tehnici, de asemenea, este recomandabil să începeți proiecte în astfel de domenii.

Aspectul de conjuncție, se poate manifesta şi dezechilibrat: erori de judecată, întreruperi de discursuri, spasme, distracții, care strică planurile.

Trigonul Lunii cu Pluton de la amiază ne oferă o percepție penetrantă asupra realității, dându-ne posibilitatea manifestării gândurilor în realitate.

Spre după-amiază, Saturn va realiza aspecte armonioase cu axa nodurilor lunare. Axa nodurilor lunare ne vorbește despre karmă, provocări. Cum această axă reprezintă niște puncte extrem de sensibile în orice hartă, este ușor de înțeles de ce astăzi ne putem simți mai sensibili, emoționali sau pur şi simplu copleșiți de emoții datorită informațiilor primite, studiilor sau întâlnirilor cu diverse persoane (Nodul Nord în Gemeni).

Destinul ne atrage atenția că acum este momentul să culegem recompensele acțiunilor din trecut și să primim beneficii care să ne permită să ne atingem scopul vieții. Ușile ne deschid calea pentru a ne ajuta să ne urmărim destinul personal. Acest lucru ar putea implica oportunități, inclusiv întâlnirea cu o persoană foarte importantă sau un grup de oameni, care să ne ajute, sau a unui eveniment care ne va schimba viitorul.

Tot azi, Luna va intra în zodia Balanței. Luna în Balanță ne va ajuta să descoperim gândurile bune şi drepte şi să nu ne fie frică de nimic, tocmai pentru că toate gândurile noastre sunt bune şi drepte, la fel ca ale unui prinţ dornic de dreptate.

Cuadratura Lunii cu Marte in Rac va încinge puțin spiritele în seara aceasta şi ne poate face să ne simțim mai agitați şi neliniștiți ca de obicei. Nu trebuie să cedăm tentațiilor sau mai bine zis, îndoielilor, care pot să apară. Să păstrăm credința că merităm ce e mai bun, şi atunci vom primi şi răsplata acestei credințe.

Rigiditatea şi inflexibilitatea nu ne vor ajuta decât să cădem şi mai mult în îndoială. Să renunțăm la luptele fără sens şi, în schimb, să urmărim idealuri înalte.

File:Glorious-blue-mountain-range.jpg
Sursa: https://commons.wikimedia.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: