Astăzi, 30 martie sau cum stăm cu imaginația?

Ziua a început cu Luna în Balanță în careu cu Pluton din Capricorn – emoțiile noastre pot deveni mai explozive şi mai complexe decât de obicei. Sentimente ascunse pot ieși la iveală pentru a fi vindecate.

Înainte de răsăritul Soarelui, avem conjuncția Mercur cu Neptun din Pești. Devenim mai sensibili mediului înconjurător, şi mai ales, ne lăsăm influențați de vorbele celor din jur. Eliberându-ne de stresul cotidian, devenim mai apți pentru a folosi şi a ne bucura de imaginație, pentru a ne deschide mintea mai multor posibilități decât am lua în calcul în mod obișnuit.

Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a ne angaja în muncă mentală care implică detalii, precizie sau gândire logică, totuși este o zi bună pentru a ne implica în orice proiect care necesită imaginație sau creativitate. Îndemnul de a visa și de a scăpa de realitate este foarte puternic și va fi dificil să ne concentrăm asupra problemelor mai banale ale vieții de zi cu zi. Neînțelegerile sunt frecvente astăzi, deoarece ni se pare greu să spunem exact ce credem.

Intrarea Lunii în Scorpion intensifică şi mai mult emoțiile, existând o nevoie intensă de dramă. Sub stres, vom crea drama şi intensitatea în viețile noastre.

Cerul ne aduce un plus de stabilitate şi rațiune, prin sextilul lui Venus şi Saturn. Atâta vreme cât urmăm calea conservatoare, vom putea încheia tranzacții de afaceri sau achiziții.

File:IMAGINATION by archanN.jpg - Wikimedia Commons
Mehdinom – „Viața în mintea copiilor” (https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *