Astăzi, 21 martie sau activitate intensă

Ultimul aspect pe care Luna l-a făcut înainte de a intra în Rac, în dimineața aceasta, a fost careul cu Venus din Pești la gradul 29, un grad critic care ne spune că avem o inclinație spre satisfacerea dorințelor proprii, şi din acest motiv e necesar să fim atenți cu finanțele. De asemenea, există o tendință de a cere ajutorul celorlalți, deși acest lucru nu este de dorit. Stați departe de posesivitate şi gelozie.

Cu Luna în Rac emoțiile sunt impulsive şi intense şi adeseori cauzează acțiuni directe şi reacții imprudente. Exagerările sunt posibile, așa cum sunt şi comportamentele extreme deoarece emoțiile şi schimbările de dispoziție predomină în faţa logicii şi raționalității. Cu Luna în Rac este bine să fim atenți la alimentele pe care le ingerăm şi să evităm operațiile chirurgicale la abdomen, piept, plămâni, stomac şi ficat.

La scurt timp, avem careul cu Soarele, semn al primului pătrar, o perioadă mai stresantă, în care ne dorim să realizăm foarte multe şi de aceea, e posibil, în lipsa unei bune organizări, să devenim prea încărcați cu probleme.

Spre după-amiază, avem ingresul lui Venus în Berbec, unde va sta până pe 14 aprilie, aducându-ne ardoarea şi vitalitatea Berbecului. Ne vom dori mai multă independență şi libertate cu Venus în Berbec, vom fi inițiatori în multe sectoare de viață. Atenție la cheltuieli deoarece lui Venus în Berbec îi place să cheltuiască, mai ales pe satisfacerea propriilor dorințe.

Nici bine că intra în Berbec, Venus se întâlnește cu Soarele, semn că trecem o perioadă benefică, în care prietenia şi camaderia sunt la ele acasă, plăcerea şi bucuria ne vor însoți peste tot.

Seara ne aduce trigonul dintre Marte şi Saturn, ceea ce ne face mai disciplinați, mai dornici de realizare şi progres. Daca se întâmplă ca anumite lucruri să fie decalate, nu disperați, este spre binele vostru.

Așadar, o zi încărcată de evenimente astrale, așa cum sunt şi treburile pe Pământ.

Adha65 – „Alpinism pe gheaţă” (Sursa: https://en.wikipedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *