Astăzi, 19 martie sau noi comunicări

Ziua de azi începe cu ingresul Lunii în zodia Gemenilor, ceea ce ne facem să fim îndrăgostiți de cuvinte şi de idei, de dragul ideilor. Gemenii sunt legați de plămâni şi de aerul pe care îl respirăm, așa că cu cât avem posibilitatea să respirăm aer curat, din natură, zilele acestea, cu atât mai bine.

Suntem mai comunicativi şi vorbăreți cu Luna în Gemeni. Gemenii reprezintă semnul comunicării verbale, al călătoriilor pe distanţe scurte, al fraților şi surorilor, al abilitaților tehnice şi al lucrului cu mâinile. Așa că acesta este un moment excelent pentru a face schimburi de informații, de abilitați cu cei din jurul nostru.

Nici bine nu a intrat Luna în Gemeni, că şi face un careu cu Mercur din Pești. Informațiile se regăsesc la tot pasul, trebuie doar să discernem între bine şi rău, pentru a vedea care idee ni se potrivește mai bine. Important este să punem întrebările corecte pentru a şi primi informațiile mult căutate.

Spre seară, Luna va realiza şi conjuncția cu Marte în Gemeni – dezvoltându-ne curajul şi hotărârea avem șanse să obținem rezultate favorabile.

Târziu, în noapte, Luna va realiza şi trigonul cu Saturn în Vărsător, pentru a ne aduce mai aproape de emoțiile noastre şi de a le elibera pentru a ne putea continua drumul.

File:Master with the Parrot - St Luke writing.jpg
Master with the Parrot – „Scrisul Sfântului Pavel”, 1525-1550 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: