Astăzi, 17 martie sau cum să ne creăm realitatea dorită

Ziua de azi ne aduce în vizor cuadratura Saturn-Uranus deoarece Luna din Taur realizează conjuncția cu Uranus şi careul cu Saturn în Vărsător pe parcursul zilei. Evenimentele pot lua o turnură neașteptată, datorită instabilității pe care acest aspect o generează.

Careul continua relația dintre Uranus şi Saturn, care a început la conjuncția celor două planete în 1988, şi care evidențiază începutul unei noi ere istorice. Era perioada istorică când mai multe revoluții zdruncinau status quo-ul societății şi când nimic nu mai era sigur.

Saturn în Vărsător reconstruiește noi structuri până în 2023, în timp ce Uranus demontează vechiul, deci ne putem aștepta la noi reguli, o nouă societate. Energiile tensionate ne oferă inițiativa de a începe ceva nou, de a accepta schimbările. Rezistența în faţa schimbărilor ne poate aduce multe suferințe, așa că este momentul să fim adaptabili şi deschiși la nou.

Ceea ce ați perceput mai demult că vă oferea siguranță este pus la îndoială, astfel încât să puteți evolua dincolo de limitele personale. Exploatarea schimbării este cel mai valoros instrument disponibil pentru crearea realității dorite.

File:The Mutilation of Uranus by Saturn.jpg
Giorgio Vasari, Cristofano Gherardi – „Mutilarea lui Uranus de Saturn”, sec. 16 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: