Astăzi, 6 martie sau adevărul fiecăruia

Ziua a început cu conjuncția Lunii cu Nodul Sud în Săgetător, subliniind importanţa comunicării autentice, împărtășirea adevărului nostru cu ceilalți chiar şi atunci când lumea nu este interesată. Pe măsura ce schimbam idei cu cei din jurul nostru pentru a rezolva problemele zilnice, vom intra în conexiune cu adevărul pe care îl căutăm atât de intens.

La scurt timp, am avut ultimul pătrar al Lunii, o perioadă mai stresantă, în care simțim nevoia să facem cât mai multe lucruri deodată pentru a arăta celorlalți cât de deosebiți suntem. Cu toate acestea, lucrul cel mai bun de făcut este să ne direcționăm energia spre proiectele deja începute, şi să le finalizăm, iar ideile noi care abia acum apar în mintea noastră să facem bine să le notăm pentru a le avea disponibile pentru când Luna va fi în creștere.

Sextilul Lunii cu Mercur şi Jupiter evidențiază conjuncția Mercur-Jupiter, care este una extrem de norocoasă şi benefică, aducând multă comunicare cu cei din jur, veşti bune şi o stare de spirit fericită.

Însă, careul Lunii cu Neptun, exact pe la orele prânzului ne face să ne simțim mai confuzi deoarece suntem bombardați de informații din toate părţile. Soluția ar fi să ne relaxăm şi să întreprindem niște activități creative, care să ne ofere siguranța de care avem nevoie.

File:Hans von Aachen - The triumph of Truth.jpg
Hans von Aachen – „Trimful adevărului”, 1598 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: