Astăzi, 3 martie sau cum să strălucim…

Ziua a început frumos cu trigonul Luna-Venus, ceea ce ne va ajuta să ne relaxăm, să ne bucurăm de viață şi să fim mai deschiși din punct de vedere emoțional.

Mercur realizează aspecte armonioase cu axa destinului, ceea ce înseamnă că mintea, felul în care noi comunicăm şi gândim ne pune în contact cu scopul nostru în viață, pentru a ști să folosim cel mai bine calitățile simbolizate de Nodul Sud în Săgetător: înțelepciunea, optimismul şi expansivitatea.

Opoziția Lunii cu Uranus din Taur şi careul cu Saturn din Vărsător evidențiază careul Saturn-Uranus. Atât evenimente exterioare nouă, poate chiar ciudate şi stranii, cât şi cele interioare, ne obligă să intrăm în contact cu propria intuiție. Suntem forțați să accesăm acea filosofie de viață unică, care să ne ofere posibilitatea de a fi respectați pentru propria valoare, pentru a calatori mai departe cu încredere spre îndeplinirea propriului destin.

Salvarea vine de la trigonul Luna în Scorpion – Soare în Pești şi ne spune că avem nevoie să învățăm să strălucim şi să creăm viața pe care ne-o dorim. Totul e să nu ne dispersăm energia şi să ne lăsăm afectați de ceea ce se întâmplă în jur.

Tot azi, avem aspectul de sextil dintre Venus şi Uranus. Ne este oferit un pas spre o schimbare, indiferent care va fi alegerea după aceea.

Careul Lunii cu Mercur încheie ziua cu un accent pe comunicare, să ne centrăm atenția pe ajustarea unor comunicări sau discuții.

File:Lovis Corinth Porträt Elly 1898.jpg
Lovis Corinth – „Elly”, 1898 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *