Astăzi, 28 februarie sau cine ne atrage…

Ziua a început cu opoziția Lună-Neptun, care ne îndeamnă la a visa cu ochii deschiși la tot ceea ce ne atrage din punct de vedere spiritual (Neptun). Să nu uităm că activitatea de bază a lui Neptun (octava superioară a lui Venus) este seducția, deci să fim cu băgare de seama la cine încearcă să ne seducă, să ne atragă…

Apoi, pe la orele amiezii, avem trigonul pe semne de pământ dintre Lună si Pluton. Fiind vorba de zodii de pământ, ne putem aștepta la mai mult pragmatism, suntem mai dornici de securitate şi stabilitate, cu dispoziție spre a ne îndeplini sarcinile, dar şi mai determinați în a ne atinge obiectivele.

Pe ultimele grade ale Fecioarei, Luna va realiza si trigonul cu Marte din Taur. O zi perfectă pentru a ne încărca sufletele (Luna) cu energie (Marte).

Seara târziu, Luna va intra in Balanță de unde ne stimulează rafinamentul, bunul-simţ, farmecul personal, sociabilitatea şi abilitatea noastră de a negocia, de a fi mediatori. Avem multă hotărâre şi determinare pentru a continua drumul pe care l-am ales la un anumit moment.

William Etty: The Sirens and Ulysses
William Etty – „Sirenele şi Ulisse”, 1837 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: