Astăzi, 27 februarie sau Luna Plină în Fecioară

Harta momentului de Luna Plină cu ASC în Gemeni ne conduce la locul şi poziția lui Mercur, care se află în Vărsător (Casa IX) în conjuncție cu Jupiter şi Saturn, precum şi în aspect benefic cu axa nodurilor lunare.

Aceste aspecte subliniază importanta proceselor mentale la nivel de inconștient colectiv. Despre același inconștient colectiv ne vorbește şi Neptun aflat într-o poziție foarte puternica, angular în Casa X în Pești.

Neptun, ca planeta a inconștientului colectiv, va dizolva în fiecare dintre noi, puterea egoului, pentru a ne putea conecta la noi energii, de o calitate mult mai bună, cu o vibrație înaltă, să ne readucă pe toți la un nivel ridicat de spiritualitate.

Aceste procese se vor petrece fără știrea noastră, dar ele vor avea loc cu siguranță şi se vor reflecta în cadrul relațiilor personale şi parteneriatelor.

Uranus, din casa a XII-a aspectează opoziția Soare din Pești – Luna din Fecioara, şi împreună cu Venus din Pești ne îndreaptă spre o lume mai frumoasă şi mai creativă, unde fiecare își regăsește locul bine-meritat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *