Astăzi, 11 februarie, Luna Nouă în Vărsător sau bucuria de a trăi

Imediat după miezul nopții, Luna a făcut conjuncție cu Jupiter şi apoi cu Venus din Vărsător, subliniind conjuncția celor două benefice, aducând mai multă încredere, optimism, afecțiune şi relaxare chestiunilor de peste zi.

Apoi, dis-de-dimineață, Luna realizează o altă conjuncție cu Mercur, tot din Vărsător, ceea ce ne aduce gânduri mai clare, o mai bună stare de spirit generală, pentru a ne exprima sentimentele într-un mod cât mai deschis. Luna şi Mercur aspectează axa nodurilor lunare, pentru a ne aduce în cale acele situații şi comunicări de care avem nevoie pentru a ne împlini destinul.

Apoi, seara la orele 21:06, ora României, va avea loc Luna Nouă în Vărsător. Lunația cade în casa a V-a a momentului, o casă de foc, succedantă, casa iubirii şi a dragostei, asociată semnului Leului. De aici, casa simbolizează propria noastră creativitate, expresia vieții care vibrează în noi. În astrologia antică, casa a V-a se numește bucuria lui Venus, deoarece zeița se simte cel mai bine în această casă, în care jocurile, distracția, erotismul şi entuziasmul de viață își găsesc locul. Venus este şi stăpâna hărții acestei lunații, dat fiind Ascendentul în Balanță al momentului. Venus este în conjuncție cu zeul expansiunii, Jupiter şi ne invită să ne bucurăm de viață, oricum ar fi ea, să ne relaxăm prin sentimente de bucurie, mulțumire, încredere, apreciere şi apropriere. Deși, poate că în acest moment nu este evident, pentru cei cu adevărat curajoși, această lunație este începutul unei călătorii de redescoperire a principiilor de abundență şi frumusețe în viețile noastre. Marte în Taur, în careu cu această lunație, ne invită să începem această descoperire şi să ne conectăm la tot ceea ce este lumesc, estetic pentru ca apoi, să ne afirmăm în baza dorințelor personale. Întrebarea care îmi vine în minte este: „Când îmi doresc ceva în viață, sunt capabil să îl obțin sau ceva mă ţine pe loc şi ezit?” Așadar, fie ca această lunație să vă aducă tot ceea ce vă doriți pentru a vă bucura cât mai mult de viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: