Astăzi, 10 februarie sau puterea viitorului

În noaptea aceasta, Luna a intrat în Vărsător, simbolul intelectului, mai degrabă decât al emoțiilor. Când Luna este în Vărsător există tendința de a nu avea încredere în propriile emoții, pentru că le găsim imprevizibile şi iraționale.

Din acest semn, Luna pune reflectorul pe careul dintre Uranus în Taur şi Saturn în Vărsător, prin conjuncția pe care o face cu Saturn şi apoi, la scurt timp, careul cu Uranus. Printr-un bun control al emoțiilor, putem depăși cu bine o schimbare în planuri sau anumite tensiuni.

După-amiaza, Luna o ajunge din urmă pe Venus. Când cele două se întâlnesc, există sentimente plăcute, afecțiune, relaxare şi indulgenţă, într-o atmosferă feerică.

Târziu, în noapte, avem o altă conjuncție, de data aceasta între Venus şi Jupiter, tot în Vărsător. Când cei doi benefici se întâlnesc în semnul viitorului, să nu ne fie cu mirare dacă acum se vor pune bazele unor întreprinderi generoase, care vor beneficia de condiții sociale de excepție, de prietenie şi afecțiune. Aspectul este valabil până pe 18 februarie şi capătă o importanţă deosebită prin prisma faptului că nu se va mai repeta anul acesta, iar anul trecut nu am beneficiat de puterea acestei conjuncții.

File:Vision of the Future.jpg
Kmaidlow – „Privind într-un bol de cristal, întrezărim un viitor pe care sperăm
să îl creăm”, 2018 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: