Astăzi, 30 ianuarie sau sclipiri

Ziua de azi este una mai liniștită, nu abundă în aspecte, ceea ce mai liniștește apele stârnite de Luna Plină de acum două zile. Înainte de a intra în Fecioară, Luna va realiza opoziția cu Mercur, un aspect care ridică un conflict între minte şi inimă, conflict care se cere rezolvat.
La scurt timp, Luna intră pe tărâmul Fecioarei, unde practica, eficiența, analiza si atenția la detalii sunt stăpâne. Luna în Fecioară este o perioadă de două zile în care să fim mai economi, mai disciplinați şi mai preocupați de sănătate. Perioada este benefică pentru a începe o dietă sau pentru o vizită la salonul de coafură.

După asfințitul Soarelui, Mercur va intra în retrogradare la gradul 27 Vărsător până pe 21 februarie când va ieși din retrogradare la gradul 11 Vărsător.

Cu Mercur în Vărsător, mintea noastră este foarte receptivă şi putem înțelege lucruri. Memoria funcționează bine şi suntem capabili de multă muncă, dar această muncă trebuie să fie perseverentă şi constantă.  Să încercăm să păstrăm o viziune optimistă asupra vieții chiar dacă circumstanțe exterioare nouă nu ne lasă.

Mercur retrograd ne invită să căutăm eșecurile zilei de azi in rămășitele zilei de ieri, să privim spre trecut, chiar dacă acest lucru ne înspăimântă, pentru că numai așa vom reuși să ne schimbăm percepția şi să ne îmbunătățim modul de comunicare și de lucru.

Recompensele vor veni, cu siguranță, pentru că vom uita de griji, mintea va fi ocupata şi astfel nu va mai avea timp să-şi facă altele noi…

Seara ne aduce trigonul Lunii cu Uranus, ceea ce electrizează atmosfera, furnizându-ne surprize şi sclipiri de inteligență.

File:Axel Rouvin - CG lightning strike (by).jpg
 Axel Rouvin – Fulger,2006 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: