Astăzi, 24 ianuarie sau noi obiective

Aproape de miezul nopții, Luna din Gemeni a făcut trigon cu Jupiter din Vărsător, ceea ce deschide o zi benefică, plină de bucurii si sentimente plăcute.

La scurt timp, a urmat conjuncția Soarelui cu Saturn, care sfârșește si dă startul ciclului anual dintre Soare şi Saturn. Timpul care începe acum este un timp al recunoașterii, al realizării, dar şi al greutăților. Dacă ultima parte este valabilă, ar trebui să ne punem întrebarea cât de responsabili am fost în ultimul an. Dacă lucrurile încep să se destrame, atunci este un semnal pentru a schimba cursul și a stabili noi obiective. De-acum până pe 4 februarie, este momentul prielnic pentru a ne seta noi obiective pentru noul an, daca nu am făcut asta deja.

Spre seară, Luna va ajunge să realizeze conjuncția cu Nodul Nord, evidențiind un timp al raționalului, al logicii şi al abstractizării. Sentimente impersonale (Luna în Gemeni) ar putea să ne reveleze informații importante despre drumul de urmat pe mai departe (Nodul Nord). Conjuncția Lunii cu Nodul Nord trece şi este înlocuită de un careu cu Neptun, târziu în noapte, ceea ce activează tărâmul viselor şi al iluziilor, timp în care mesajele devin confuze şi neclare.

Floarea de hârtie (Sursa: https://en.wiktionary.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: