Astăzi, 21 ianuarie sau frumusețea materială a Universului

Înainte de crăpatul zorilor, Luna din Taur realizează careu cu Saturn în Vărsător, aspect ce evidențiază nevoia acută de a ne îndeplini obligațiile şi îndatoririle, amânând tot ceea ce înseamnă confort şi gratificare, pentru o altă zi.  

Tot azi, Luna din Taur ajunge să anime conjuncția cu Marte şi Uranus. Fiind o zodie fixă, de pământ Taurul reușește să strunească sălbatica energie a lui Marte şi Uranus, mai ales că Venus, stăpâna Taurului, este în Capricorn de unde aspectează favorabil planetele din Taur. Aceste aspect ne solicită consolidarea şi stabilizarea relației cu lumea naturală, cu Mama natură. Avem nevoie de aer liber, de natură, de oxigenul binefăcător al pădurilor şi prin extrapolare, de frumusețea  materială a Universului.

Dimineața este în continuare dinamică prin careul Lunii cu Jupiter din Vărsător, ceea ce poate exagera sistemul de credințe, religia sau alte forme de spiritualitate pot să ne atragă acum. Aspectul aduce cu sine şi o tendință către indulgență şi delăsare, prin lipsa disciplinei şi a tenacității. Ne interesează mai puțin detaliile şi mai mult imaginea de ansamblu asupra vieții.

File:Heavens Above Her.jpg
Ian Norman – „Calea lactee deasupra unei siluete feminine”
(Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: