Astăzi, 2 ianuarie sau relaxare totală

Ziua de azi se anunță una extrem de benefică, cu Luna, pe ultimele grade ale Leului în trigon cu Venus pe la miezul zilei, şi apoi, în trigon cu Marte, aproape de miezul nopții. Tot azi, Luna a făcut dis-de-dimineață aspecte armonioase cu Axa nodurilor lunare, ceea ce înseamnă că există o aliniere între emoții şi calea sufletului, cu alte cuvinte cu cât știm să identificăm şi să ne exprimăm mai bine emoțiile, cu atât putem lua decizii mai bune şi întreține relații mai echilibrate.

Trigonul Lunii cu Venus ne deschide calea unei oaze de liniște şi înțelegere, unde iubirea şi empatia sunt atotstăpânitoare. Avem un simț dezvoltat al optimismului, totul decurge armonios, relațiile cu femeile, în special, decurg lin şi fără piedici, iar dorința pentru o viață mai bună este extrem de vizibilă.

Trigonul Lunii cu Marte ne vitalizează şi ne aduce mai multe emoții puternice, dar care sunt controlate, suntem mai previzibili şi putem face compromisuri pentru armonia generală. Este momentul în care să ne ascultăm intuiția şi să acționăm din instinct. Sinceritatea şi acțiunea directă sunt favorizate acum, iar atmosfera generală este una plină de pasiune şi entuziasm.

Așadar, o zi în care să ne bucurăm de armonia unui nou început.

John William Waterhouse – „Ophelia”, 1889 (Sursa: https://commons.wikimedia.org/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: