Astăzi, 6 aprilie sau armonie interioară

Ziua începe cu cuadratura Lunii din Vărsător cu Uranus din Taur, ceea ce se poate reflecta în lumea manifestată prin schimbări bruște de dispoziție şi reacții impulsive. Nu avem răbdare pentru a ne concentra pe sarcini mai dificile şi nu putem ajunge la un compromis, Uranus ne împinge să fim niște rebeli.

Apoi, urmează un aspect foarte frumos, care va fi activ până pe 10 aprilie, între Venus şi Marte, un sextil. Acest aspect este ideal pentru socializare şi pentru întâlniri, pentru distracție şi creativitate. Ne exprimăm mai lejer în faţa oamenilor şi ne simțim mai liberi. Daca ați avut probleme în relații, acum este momentul să le clarificați şi să discutați diferențele. De asemenea, pot interveni şi oportunități financiare.

Tonusul vesel şi plăcut al zilei este temperat de conjuncția Lunii cu Saturn, care ne poate face să ne simțim mai conservatori şi mai atașați de trecut. Dar acest tranzit nu durează mult.

Trigonul Lunii cu Nodul Nord aduce de asemenea, întâlniri plăcute şi interesante, chiar predestinate, iar seara se încheie într-o notă armonioasă cu Luna în sextil cu Soarele.

File:1805-Gillray-Harmony-before-Matrimony.jpg
James Gillray – „Armonie înainte de căsătorie”, 1805 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *