Astăzi, 23 martie sau tensiune mentală

Ziua începe cu trigonul Lunii din Rac cu Neptun din Pești. Avem percepții subtile ale realității, suntem mai inspirați şi mai intuitivi pentru a alege ceea ce este mai bine pentru noi.

După-amiază, careul dintre Mercur din Pești şi Marte din Gemeni ne transpune într-o atmosferă argumentativă şi conflictuală. Este un moment nepotrivit pentru a lua decizii, de a ne asuma riscuri, energia nervoasă fiind mai potrivită pentru activități creative, hobby-uri sau alte activități, care să ne aducă o stare de control şi centrare.

La scurt timp, Luna, pe ultimele grade din Rac va face opoziție cu Pluton din Capricorn, semn că există anumite probleme în a ne elibera de stresul cotidian, suntem prinși ca într-o pânză de păiajen din care cu greu ne putem desface.

Târziu, în noapte, Luna se pregătește să intre pe teritoriul Leului, unde grandoarea, încrederea şi dinamismul sunt cuvintele-cheie. Cu Luna în Leu suntem mai puternici, mai hotărați şi mai impunători şi vom dori să ne exprimăm dorințele în cele mai dramatice forme. Este o perioadă excelentă de două zile şi jumătate, în care să ne jucăm şi să ne dezvoltăm talentele şi pasiunile.

File:Reference to times when source of light was limited.jpg
Velanky Dias – „Cititul există de secole”, 2017 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: