Astăzi, 13 martie, Luna Nouă în Pești sau ce este infinitul?

Ziua de azi ne aduce conjuncția Lunii cu toate planetele din Pești: Venus, Neptun şi Soarele, şi odată cu aceasta şi momentul de Lună Nouă de la orele 12:21 PM.

Ascendentul momentului de Lună Nouă este în Rac, iar Luna se regăsește în casa a IX-a, casa expansiunii conștiinței, a căutării sensului şi a călătoriilor îndepărtate, în conjuncție cu Neptun şi Venus şi în careu cu Marte în Gemeni din casa a XII-a.

Daca vă simțiți mereu sub presiune în vârtejul acesta de energii nou create care se amestecă şi se luptă cu cele vechi, singura soluție este să nu încercați să vă luptați, să nu încercați să vă ancorați de nimic, pentru că şi dacă aveți impresia că v-ați prins de ceva, este doar o iluzie – Neptun în conjuncție cu MC. Singurul lucru pe care îl puteți face este să vă dați drumul, lăsați-vă purtați spre adâncuri, spre cele mai vechi şi mai puternice frici pe care le aveți. Lăsați-vă purtați în adâncurile oceanului şi așteptați, pentru că la un moment dat va exista un curent de apă care să vă poarte la suprafață în apele noi şi reîmprospătate ale oceanului vieții. Şi de acolo, sus pe culmile cele mai înalte – Luna sextil Pluton în Capricorn. Dar pentru așa ceva, aveți nevoie de credință şi de încredere în propria persoană.

Va exista o puternică dorință de a ajuta pe celălalt în mod necondiționat, de a sacrifica ceva pentru bunul mers al lucrurilor, deși aceasta nu este de dorit – Jupiter, stăpân al casei a IX-a în casa a VIII-a.

Din punct de vedere fizic, Luna în Pești predispune la probleme ale picioarelor şi ale sistemului limfatic, deci tot ceea ce face bine picioarelor sau sistemului limfatic, va avea un dublu efect benefic si, reciproca. Deci, evitați să purtați încălțăminte nouă sau incomodă azi, evitați să mâncați prea mult sau să luați medicamente, mai bine să încercați să vă destindeți corpul la un masaj de relaxare, liniștitor, spre exemplu.

Din punct de vedere spiritual, este un moment prielnic pentru rugăciune, pentru meditații, orice activitate care să vă aducă mai aproape de suflet, să ne conectăm la iubirea divină, care există în fiecare dintre noi.

Așadar, o zi în care să avem mai multă grijă de noi şi de sufletul nostru, să învățăm puterea iubirii necondiționate pentru a redescoperi infinitul din noi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: