Astăzi, 25 februarie sau energie din plin

Ziua de azi se anunță una plină de surprize, așa cum şi Luna din Leu va activa careul Saturn-Uranus, prin careul care îl va face cu Uranus şi opoziția cu Saturn.

Aspectul cel mai puternic al zilei este trigonul dintre Marte şi Pluton, care vine să ne ajute să facem schimbările pe care ni le dorim, ne oferă o cantitate uriașă de energie, pentru a ne duce planurile la îndeplinire.

La prânz, Luna va realiza şi opoziția cu Mercur, fiind posibil ca ceea ce comunicăm să fie cenzurat de emoții şi sentimente.

Azi, Venus va intra în Pești, de unde dorința de a fi una cu întregul, nevoia de a comunica cu partenerii fiind una foarte puternică. Perioada cu Venus în Pești, adică până pe 21 martie vom dori să ne petrecem timpul cu activități artistice şi creative, precum vizualizarea operelor de artă, ascultarea de muzică liniștitoare.

După orele serii, Luna va realiza opoziția cu Jupiter, ceea ce presupune evitarea exceselor de toate felurile. Ce este interesant, este că ambele planete, atât Luna, cât şi Jupiter, vor realiza aproape simultan aspecte armonioase cu axa destinului, ceea ce ne încurajează să cunoaștem noi persoane, care ne pot ajuta în drumul nostru.

Sextilul Soarelui cu Uranus vine să întărească această idee de progres şi ne dă mai mult avânt pentru a corecta eventuale greșeli.

Mircea Madau – Fulger deasupra Oradiei, 2005 (Sursa: https://sco.wikipedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *