Astăzi, 21 februarie sau Mercur direct, în sfârșit

Luna în Gemeni se întâlnește cu Nodul Nord în călătoria ei prin tărâmul ideilor, al abstracțiilor, al conceptelor şi al planurilor cu finalitate variabilă. Întâlnirea ne oferă oportunitatea de-a ne propaga ideile, de a le promova. Prin intermediul cuvintelor se pot naște idei care să ne transpună pe drumul nostru. Gemenii facilitează schimbul de informații, așa că orice cunoștințe vă parvin azi, păstrați-le pentru că mai târziu s-ar putea să vă folosească.

După 3 săptămâni de retrogradare, Mercur, planeta comunicării revine în sfârșit la mersul direct şi ne invita la schimbare, şi nu orice fel de schimbare, ci una creativă şi inovatoare, așa cum îi place Vărsătorului. Planurile care au rămas nefinalizate, de acum încolo își pot regăsi soluționarea, neînțelegerile care au putut să apară în aceste ultime săptămâni se pot rezolva, amânările şi întârzierile par să se disipeze ca prin magie. Totuși, chiar dacă retrogradarea a luat sfârșit, nu putem spune că s-a terminat cu totul, deoarece Mercur mai are de parcurs drumul până la gradul 26 Vărsător, gradul pe care îl avea când a început retrogradarea. Mai avem o perioadă, mai exact până pe 13 martie în care toate problemele, care au apărut în ultimele trei săptămâni se vor rezolva. După 13 martie, putem răsufla ușurați deoarece ne putem aștepta la tone de schimbări pozitive.

Revenind la azi, careul Lunii cu Neptun, vine cumva să adâncească şi mai mult problemele în care singuri am intrat, datorita confuziei sau dimpotrivă, prea multor informații nesortate şi neverificate.

Seara, aduce o briză de aer dulce, prin trigonul pe care Luna îl va face cu Venus, ceea ce ne va deschide la nivel emoțional, preferând să petrecem într-o atmosferă artistică, alături de prieteni şi asociați.

Colors of the Innermost Planet.gif
NASA – Mercur, 2013 (Sursa: https://commons.wikimedia.org)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: