Astăzi, 27 august sau întâlniri predestinate

În orele dimineții de azi, în drumul ei pe bolta cerească, Luna întâlnește un punct important, Nodul Sud al Lunii sau Coada Dragonului, cum i se mai spune. Azi e bine să ne lăsăm în voia curentului, decât să luptăm împotriva lui, ca să obținem ceea ce dorim. Cu alte cuvinte, nu reacționați, mai ales, la emoțiile negative, care pot să apară. Putem avea parte de întâlniri predestinate sau cu un scop, pe care acum să nu îl înțelegem, dar care se va elucida în viitor.  

Spre seară, Luna va intra în zodia Capricornului, semn că starea noastră emoțională nu este dintre cele mai bune (Luna se află în Exil în Capricorn). Cu Luna în Capricorn avem nevoie de o structură, de ceva ce să clădim cu forțele proprii, suntem mai distanți sociali şi mai reci, focusându-ne mai mult pe muncă.

Si așa, cu putina încredere în noi, pe care o putem primi de la trigonul Lunii cu Marte, vom putea deschide canalul care se creează mai spre miezul nopții, între Venus şi Neptun, care formează un trigon şi care ne va aduce mai multa imaginație şi simț estetic.

John Waterhouse – „Un copil bolnav adus în templul lui Aesculapius”, 1877 (Sursa: https://commons.wikimedia.org/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: