Astăzi, 10 August sau cum să rămânem flexibili…

Ziua de azi ne aduce Luna în zodia Taurului, ceea ce ne poate face să ne dorim mai multă securitate, stabilitate şi confort în viața noastră. Suntem mai inclinați spre activități de rutină şi cu aplicabilitate practică. Luna este exaltată în acest semn, ceea ce înseamnă că zilele acestea putem atrage mai ușor abundența, avem oportunitatea de a ne satisface nevoile fundamentale şi de a ne bucura de micile plăceri ale vieții.  

Putem profita de atmosfera mai calmă şi liniștită în aceasta dimineață, când Luna şi Venus perfectează un aspect armonios de sextil, semn că ne putem exprima mai ușor emoțiile, ne dorim mai multa afecțiune şi relaxare. Însă această relaxare poate fi întreruptă de aspectul tensionat între Mercur în Leu şi Uranus în Taur, care are loc pe la orele prânzului, şi va fi activ până pe 13 august, când se va desface. Acesta poate însemna comunicații întrerupte, multă tensiune şi rigiditate mentală. Așa că o soluție ar fi să vă organizați activitățile mai complicate în prima parte a zilei, urmând ca în cealaltă jumătate să încercați să evitați deciziile importante, discuțiile în contradictoriu, să verificați de două ori informațiile primite sau trimise.

Așadar, o zi în care să fim cât mai flexibili pentru a trece cu bine peste orice evenimente Universul ne va trimite în cale.

Poza: Auguste Renoir – „Fete tinere la pian”, 1892 (Sursa: https://commons.wikimedia.org/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: