Astăzi, 11 iunie sau cum să evităm negativitatea

Dis-de-dimineață, Luna din Taur face opoziție cu Jupiter din Scorpion, ceea ce ne poate face mai optimiști, mai generoși sau mai deschiși pentru a ne afișa sentimentele în mod liber. Dar, într-un mediu mai auster, această atitudine poate fi percepută ca o slăbiciune, așa că atenție mare, cui şi ce spuneți.

Pentru cei mai interiorizați însă, orele dimineții sunt un prilej bun pentru relaxare, pentru socializare. Totuși, în cazul în care aveți anumite probleme chinuitoare, este posibil să simțiți o stare de exasperare, de neliniște. Apoi, tot pe parcursul dimineții, Luna îl va activa şi pe Neptun din Pești (prin sextil), ceea ce ne va aduce un pic cam prea multă compasiune şi încredere în ceilalți. Acest aspect ne poate face mult prea sensibili şi orice energie negativă ne poate influenţa puternic.

Să nu disperăm pentru că spre orele după-amiezii, Luna va realiza şi trigonul pe semne de pământ cu Pluton. Aceasta ne va aduce simţ practic, dar şi reacții emoționale puternice. Este vorba despre Pluton, zeul lumii de dincolo, deci posibil vom dobândi mai multă determinare pentru a ne urmări scopurile. Așadar, o zi mixtă, în care Luna declanșează multe influenţe, o zi în care este mai bine să vă păstrați optimismul şi încrederea în voi la cote echilibrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *