Astăzi, 8 iunie sau cum să facem curățenie

Ziua de azi se anunță una extrem de intensă deoarece atât emoțiile (Luna) cât şi acțiunile (Marte) sunt implicate. În primele ore ale dimineții, Marte va realiza aspect de conjuncție cu Nodul Sud, urmând ca, în jurul orelor prânzului, Luna din Berbec să facă sextil cu Nodul Sud din Vărsător şi trigon cu Nodul Nord din Leu. Tot azi, Luna îl va activa şi pe Saturn Rx din Capricorn, prin cuadratură, un aspect mai tensionat, semn că nu suntem în cea mai bună formă pentru a ne urma responsabilitățile sau dimpotrivă, avem prea multe.

Marte, planeta acțiunii, se deplasează deja mult mai lent dat fiind că mai sunt doar 18 zile până la stația retrogradării, din 26 iunie. Conjuncția cu Nodul Sud readuce în atenția noastră chestiuni din trecut, în care fie am acționat prea mult sau poate nu am acționat deloc, iar acum este cazul să facem pace cu fiecare. Este momentul să curățăm orice nu ne mai ajută să evoluăm, fie că este vorba de aspectul material, emoțional sau spiritual. La fel, poate fi vorba de repetarea acelorași greșeli ale trecutului, așa că dacă aveți decizii de luat, aveți răbdarea de a descoperi ce se află dincolo de ele. Dacă nu există o dorință pură de autenticitate, atunci mai bine așteptați pentru a analiza mai mult, pentru a deveni detașați şi imparțiali.

Dar, să revenim la Lună şi la Marte, care după ce vor fi terminat jocul lor cu nodurile lunare, adică cu destinul nostru, vor realiza un sextil, un aspect armonios, semn că, după toate eliberările, suntem mai dornici de independenţă, de activități care să ne susțină familiile şi să ne aducă mai mult entuziasm în viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *