Astăzi, 8 mai sau atenție la excese

Ziua de azi marchează începutul ultimul pătrar şi, în același timp, al unei perioade mai stresante, când ambițiile ne sunt scoase la iveală, pentru că vrem să arătăm lumii întregi cât de cool suntem.

Cu toate acestea, nu este recomandabil să ne agităm prea mult, ba dimpotrivă, să urmărim strategiile deja gândite zilele anterioare, şi să nu începem nimic nou.

Deși, azi-noapte, Luna a perfectat trigonul cu Venus, s-ar prea putea să folosim aspectul pentru a ne răsfăța cu diverse cumpărături de haine, cosmetice, orice lucruri pe care să cheltuim banii, pentru a ne simți mai bine. Apoi, careul cu Jupiter nu face decât să pună şi mai mult paie pe foc, şi să cheltuim prea mulți bani, dintr-o dată. Este recomandabil să ne ponderăm excesele, să nu reacționăm emoțional, să ne gândim de două ori, pentru a nu ne părea prea rău, ulterior. Poate chiar ar fi indicat să postim în această zi, pentru cei care pot.

Mai bine să utilizăm energia stimulantă a sextilului dintre Luna în Vărsător şi Mercur în Berbec, pentru activități mentale, pentru discuții glumețe cu familia sau pur şi simplu, pentru delectarea cu o carte, revistă bună, de ce nu, pentru o mai mare conexiune cu domeniul spiritual, religios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *