Astăzi, 7 mai sau accesarea secretelor

O zi în care secrete bine ascunse pot ieși la suprafață în timp ce Mercur perfectează cuadratura cu zeul întunericului, Pluton. În același mod, putem să ne gândim la lucruri importante care însă să fie influențate de crizele sociale ale lumii în care trăim. Să nu ne lăsăm copleșiți de schimbările complexe şi tumultoase care au loc în această perioadă, la nivel global, ci mai bine să folosim acest aspect pentru a intra în contact cu înțelepciunea legilor universale sau pentru a ne descoperi propriile rădăcini.

Luna în Vărsător ne accentuează nevoia de a comunica cu oameni care gândesc la fel ca noi, dar şi pentru a studia, învăța, citi sau a accesa informații la care puţină lume are acces. Întâlnirea Lunii cu Nodul Sud ne poate releva întâlniri cu persoane speciale (Vărsător), dar şi sentimentul (Luna) că suntem cumva blocați în trecut (Nodul Sud). Recomandarea zilei este de a folosi emoțiile pentru a ne elibera de bagajul trecutului, pentru a ne elibera de fricile interioare, de a ne folosi intuiția, pentru a gestiona mai bine activitățile zilnice. Cel mai bine ar fi să nu ne mai facem griji, pentru că providența lucrează pentru noi.

Aceeași indicație o primim şi de la vorbăreața Venus din Gemeni care se află în cuadratură cu Neptun din Pești. Ea ne invită să acționăm (cuadratura) pentru a ne descoperi talente ascunse, pentru a accesa acele părți ascunse ale sufletului, şi să nu punem accent pe sentimentele de inferioritate. Atenție însă şi la ceea ce mâncăm azi sau ce medicamente luăm, deoarece influenţa lui Neptun este foarte greu de tradus şi de cele mai multe ori aduce confuzie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *