Astăzi, 2 mai sau nevoia de afecțiune

Opoziția dintre Luna în Săgetător şi Venus în Gemeni ne oferă azi o nevoie intensă de afecțiune şi iubire, dar şi o oarecare dificultate în a le obține ușor. Atunci când nu primim ceea ce noi credem că suntem îndreptățiți să primim, starea noastră de bine este zdruncinată din temelii. În astfel de cazuri, de cele mai multe ori, recurgem la diverse substitute: mâncam mai mult, cumpăram mai multe lucruri, orice să ne facă să depășim lipsa acută pe care o simțim. Nu este recomandabil să acționăm în acest mod, ci mai degrabă, să ne învingem impulsurile, unele chiar agresive, în căutarea satisfacției senzoriale.

Luna în Săgetător, într-un semn de foc şi mutabil, accentuează pasiunea, idealurile şi partea creativă a vieții, dar în același timp, creează nevoia de schimbare şi de varietate. Săgetătorul ne vorbește de îmblânzirea laturii noastre animalice, simbolizat fiind printr-un centaur, jumătate om, jumătate cal, de un conflict între minte şi trup.

Așadar, o zi în care să ne concentrăm şi controlăm energia, precum arcașul își atinge ținta, pentru a găsi calea potrivită pentru o anumită situație sau împrejurare.

O zi superbă vă dorește,

Știința Stelelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *