Venus conjuncție Uranus - dorința schimbării sau schimbarea dorinței

Începând încă din 21 martie, conjuncția Uranus-Venus din zodia tropicală a Berbecului a devenit activă. Aceasta conjuncție ne va influența până pe 4 aprilie, dar se va desfășura în două faze. Prima fază are loc când ambele planete vor fi în zodia Berbecului, până pe 31 martie, iar a doua, când Venus va intra în zodia Taurului şi va rămâne în orbul admis pentru o conjuncție, realizând astfel o conjuncție disjunctă cu Uranus.

Dar ce presupune aceasta pentru noi? Ȋn astrologie, conjuncția reprezintă un început, un nou ciclu, un potențial care se dorește a fi manifestat, reprezintă uniunea a două forţe reprezentate de cele două planete: Venus şi Uranus. Venus ne vorbește despre capacitatea noastră de atracție, de iubire, de abundenţă, de bani şi plăceri, de toate lucrurile frumoase ale vieții, iar Uranus ne transmite impulsurile „electrice” ale schimbării pentru a ne elibera de limitările trecutului şi de a înainta cu încredere spre viitor.

Așadar, acest aspect poate avea efecte nebănuite sau chiar neașteptate şi, de aceea, este bine să rămânem flexibili, să ne păstrăm opțiunile deschise şi în nici un caz să reacționăm brusc sau să ne enervăm. Un efect posibil poate fi intensificarea relațiilor sociale (Venus), în special, prin intermediul Internetului (Uranus) sau apariția bruscă a unor schimbări în viaţa amoroasă, fie pozitive sau negative, care să ne facă remarcați în cadrul cercului social extins. Ceea ce este sigur este că există multă creativitate care se dorește a fi exprimată în ciuda aspectelor tensionate care vin dinspre Capricorn, zodie exprimă nevoia de stabilitate şi de a ne realiza din punct de vedere material.

Așadar, cum veți reuși să beneficiați de „electricitatea” produsă de Venus şi Uranus pentru a vă îmbunătăți viața în ciuda tendințelor conservative şi restrictive ale planetelor din Capricorn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *