Luna Plină în Gemeni sau minciuna are picioare scurte

Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut harta momentului de Luna Plină din 3 decembrie 2017, ora 17:47, ora Bucureștiului. Axa Lunii Pline – aspectul de opoziție între Lună şi Soare –  se află într-un careu foarte strâns cu Neptun în Pești. Ceea ce se formează este astfel un careu în T, una dintre cele mai dificile configurații posibile, dar şi una dintre cele mai des întâlnite. Acest careu în T se formează şi pe semne mutabile – Gemeni, Săgetător, Pești, iar de aici rezultă o mare instabilitate, nesiguranță şi schimbări dese de direcție, iar la nivel individual multă apatie, oboseală, insecuritate.

Dacă mai ținem cont că Neptun se află şi în conjuncție şi cu MC (Mijlocul Cerului), atunci Neptun devine cea mai importantă planetă a acestei lunații.

Luna Plină este de obicei o continuare a Lunii Noi, iar în cazul de față, punctul de conexiune între cele două lunații, Luna Nouă din 18 noiembrie şi Luna Plină din 3 decembrie, este… ați ghicit, tot Neptun. Mai mult, această Luna Plină este cea care aduce lumină asupra evenimentelor care au început din primăvară, în jurul datei de 25 mai, când a avut loc Luna Nouă în Gemeni.

În urmatoarele două săptămâni, pentru a putea culege roadele Lunii Pline, a eforturilor pe care le-am început să le facem de la începutul lunii noiembrie încoace, avem nevoie să exprimăm în mod pozitiv caracteristicile planetei Neptun în Peşti, adică iubirea aproapelui, ajutorarea celor slabi, înțelegerea şi compasiunea, căutarea ameliorării suferințelor, vindecările, miracolele, pentru a numi doar câteva.

Pentru că Neptun se află în propria sa casă, în Pești, este şi în mers direct, din 22 noiembrie încoace, mai există şi un trigon cu Jupiter din Scorpion, am putea crede că aceste acțiuni ar fi destul de ușor de realizat, dar, din păcate, nu este chiar așa. De ce spun asta? Pentru că guvernatorul Lunii Pline, Mercur se află în Săgetător, în Exil, o poziție foarte slabă şi în conjuncție cu Saturn, planeta obstacolelor şi greutăților. Mai mult, Luna în Gemeni se află în Casa a XII-a, casa locurilor ascunse, a izolării, a exilului, a secretelor, a viciilor, a durerii, a sacrificiilor, casa dușmanilor ascunși, a datoriilor karmice, a bolilor mentale, a fraudelor, a minciunilor, a tot ceea ce este vag şi neclar. Dar această casă poate fi şi casa inspirației, a evoluției spirituale, a viselor,  a cunoașterii Universului şi a clarvederii, numai atunci când folosim cunoașterea interioară, când accesăm părțile inactive ale creierului.

Cum putem face asta? Luna în Gemeni ne vorbește despre studii, de observare, de oportunități, de rapiditate, de versatilitate, de mișcare şi de limbaje, iar Mercur în Săgetător în conjuncție cu Saturn, ne transmite că trebuie să oprim, blocăm gândirea negativă, pesimismul, critica, să nu mai aruncăm vina pe alții, să nu mai simțim rușine pentru ceea ce am făcut sau nu în trecut, să nu fim leneşi, să acordăm respectul cuvenit strămoșilor, autorităților, tradiției.

A sosit momentul să ne folosim propria busolă interioară pentru a înțelege ce este bine sau dimpotrivă, ce nu este, să nu mai așteptăm ca cineva din exterior, fie cu mai multă experiență, fie cu un anumit tip de autoritate, să ne spună ce sa facem, cum să gândim, cum să simțim etc.

Autoritățile şi în general, persoanele aflate la conducere, sau persoanele care încearcă să dea senzația că au o anumită autoritate, cu influenţă puternică într-un anumit domeniu, nu ne pot ajuta, iar injustiția, nedreptatea, minciuna şi tot ceea ce vine cu acestea vor fi în creștere în perioada următoare, chiar au fost ridicate la rang de adevăr, iar acum devine destul de clar pentru toată lumea, deoarece Luna Plină aduce multă lumină.

Aveți mare grijă la tot ceea ce vine spre voi în această perioadă, pentru că nimic nu este ceea ce pare. Aveți grijă la mincinoși, manipulatori, la hoți şi la tot ceea ce poate se însemne manipularea adevărului de către persoane cu influenţă sau cu putere de decizie.

În plus, ceea ce am mai observat este că în cazul acestei Lunații, Luna în Gemeni se află în conjuncție cu steaua fixă Aldebaran, iar Soarele în Săgetător este cu Antares.  Mijlocul Cerului, cel mai înalt punct al hărții este cu Fomalhaut. Aceste stele, împreună cu Regulus, sunt cele mai importante stele, cei patru gardieni ai punctelor cardinale. (Aldebaran – Est, Antares – Vest, Fomalhaut – Sud şi Regulus – Nord).

După cum se arată în cartea Sfântului Prooroc Iezechiel (se poate face o comparație şi cu Cartea Apocalipsei), cele patru stele regale se pot asocia cu cei dintâi patru arhangheli (Mihail, Gavriil, Rafail şi Uriil), cei ce stau în cele patru colţuri ale Marelui Tron al lui Dumnezeu (Ma’aseh Merkabah). Despre Arhangheli se pot spune foarte multe şi se poate dovedi legătura cu cele patru elemente ale vieții pe Pământ: Apa, Pământ, Foc şi Aer. Dar până atunci, să ne regăsim în mesajul lui Gavriil (steaua Fomalhaut în conjuncție cu MC): „Omul (puternic al) lui Dumnezeu” sau „Dumnezeu este puternic” sau „Puterea lui Dumnezeu”.

Așadar, adevărul îl vom afla numai în interiorul nostru, nu vă lăsați pe mâna celor care vor să vă facă să credeți adevărul lor. Luptați așa cum puteți, chiar dacă lupta în acest moment nu este dreaptă, dar există totuşi o cale dreaptă, pe aceea să mergeți şi să nu va dați la o parte. Vă doresc multă lumină în viață şi în suflete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *